C2JOY susu Kolostrum Kebaikan

C2JOY susu Kolostrum Kebaikan  untuk keluarga sihat dan bahagia.

C2joy susu Kolostrum susu No.1 ada banyak kebaikan buat ibu bapa yang bimbang dan sayangkan 🥰 anak-anak, jangan lupa tau, untuk meningkatkan antibodi anak-anak, pastikan setiap pagi kita sediakan sarapan pagi mereka susu C2JOY 🥛 dan ini adalah lebih baik daripada susu tin atau susu kotak. Kolostrum adalah sebagai susu omega dari ibu yang telah bersalin sebelum susu biasa di keluarkan. Dan yang pastinya kita kena bekalkan C2Joy Sanicare SD17 ni kepada anak-anak untuk ke sekolah  🤗

👏🏻🧴  Memandangkan kita kena biasakan diri dengan Norma baru, salah satu yang paling penting bagi melindungi diri dari virus 🧫 Ibu bapa boleh bekalkan C2JOY Sanicare SD17 buat putera dan puteri kesayangan masing-masing 🥰

Kolostrum sebagai Supplement 1 Daya tahan penyakit penyakit Zat mineral dan vitamin Memberi tenaga Kuatkan fungsi otak Membaik pulih tisu dan Mencantikkan kulit dan  Menguatkan Otot Untuk tulang  Menjaga usus Kolostrum .

c2joy susu kolostrum
Made from colostrum milk.

KEISTIMEWAAN C2JOY susu Kolostrum

Banyak KEBAIKAN DALAM SEGELAS SUSU C2JOY

😱😱😱😱

.💘 #Meningkatkan

💐 INGATAN & KECERDASAN #OTAK

.💘 #Menurunkan

💐 #KOLESTROL & GULA DALAM DARAH

.💘 #Memperbaiki

💐 TISU & KULIT #TUBUH #BADAN

💘 #Memelihara

💐 FUNGSI HATI, #JANTUNG & PARU-PARU

.💘 #Mencegah

💐 SERANGANJANTUNG, STROK & #ALZHEIMER

.💘 #Melawan

💐 #VIRUS, KUMAN, BAKTERIA & PARASIT

.💘 #Memberi

💐 #TENAGA & #KESEGARAN TUBUHBADAN

16 Penyembuhan/healing crisis dan Petandanya sebagai Rujukan buat anda

Healing Crisis #1: Sakit Kepala Yang Melampau

🌸Penyebab/Petanda: Badan mempunyai tekanan darah tinggi, Berlaku proses menyahtoksin

Healing Crisis #2: Demam

🌸Penyebab/Petanda: Sedang berlaku proses meningkatkan metabolisme, Merangsang fungsi imunisasi badan

Healing Crisis #3: Cirit-Birit, Najis Berbau, Kencing Berbau

🌸Penyebab/Petanda: Petanda bagi menyahtoksin, Proses menghimpunkan bahan buangan dan sisa-sisa dalam usus besar

Healing Crisis #4: Kembung Perut

🌸Penyebab/Petanda: Sistem Penghadaman yang lemah

Healing Crisis #5: Ruam, Kulit Gatal, Kelemumur, Keluar Lendir

✒️✒️JOIN C2JOY ✒️✒️SEKARANG DAN👍👍👍👍

🌸Penyebab/Petanda: Fungsi Hati yang lemah, Usus besar yang tidak sihat

Healing Crisis #6: Penghasilan Lendir seperti selsema dan kahak

🌸Penyebab/Petanda: Fungsi paru-paru yang lemah, keluar kahak juga adalah petanda untuk menyahtoksin

Healing Crisis #7: Pendarahan Hidung

🌸Penyebab/Petanda: Mungkin tanda anda kekurangan darah

Healing Crisis #8: Rasa sakit pada otot dan sendi

🌸Penyebab/Petanda: Badan berasid, toksin terkumpul di bahagian yang sakit

Healing Crisis #9: Peningkatan Rasa Sakit Pada Badan yang bermasalah

🌸Penyebab/Petanda: Mempercepat proses penyembuhan

Healing Crisis #10: Tidur yang Bermasalah atau Terlalu Aktif

🌸Penyebab/Petanda: Sistem Saraf yang lemah

Healing Crisis #11: Kitaran Haid yang Tidak Menentu, Kegatalan pada alat sulit, Keputihan yang banyak

🌸Penyebab/Petanda: Ketidakstabilan Hormon, Proses Membetulkan semula Kitaran Hormon

Healing Crisis #12: Pendarahan Ketika Membuang Air

🌸Penyebab/Petanda: Kemungkinan anda ada penyakit Buasir

Healing Crisis #13: Pening, Lapar

🌸Penyebab/Petanda: Tekanan Darah Rendah, Anemia (kurang darah merah)

Healing Crisis #14: Loya, Sembelit, Tersedu

🌸Penyebab/Petanda: Sistem Penghadaman yang Lemah, Masalah pada hati

Healing Crisis #15: Edema (bahagian badan membengkak)

🌸Penyebab/Petanda: Masalah Buah Pinggang

Healing Crisis #16: Lesu , Mengantuk

🌸Penyebab/Petanda: Badan Berasid, Fungsi Hati yang Lemah, Terlalu Penat, Perlu banyak berehat.

TESTIMONI Penguna C2JOY.

Maaf ya rakan-rakan kta cuma berkongsi  sedikit tentang diri saya. Nama Saya Raduan Bin Sipi atau lebih di kenali di kalangan rakan-rakan seperjuangan dgn panggilan mesra MAT PERIUK. 👇Sila baca sampai habis  👇

Kisah 1 tahun 2 bulan yg lalu pada September 2018 saya menderita tak boleh bergerak.😢6 bulan saya macam ikan duyung di rumah hanya baring dn menirap.

Keperitan memang terasa waktu mandi isteri yg bantu itupun tengahari selepas isteri habis mengurus anak-anak sekolah dan kerja rumah baru isteri dpt menguruskan saya makan pun di suapkan.

✒️✒️JOIN C2JOY ✒️✒️SEKARANG DAN👍👍SILA SEMAK DI SINI👍👍

4 bulan saya di bantu oleh sahabat saya iaitu TONGKAT. Itupun saya tidak selincah dahulu mengerakkan langkah saya…walaupun pergerakkan saya mcm sang kancil patah kaki saya bersyukur dpt bawa diri biarpun bertongkat.

Kalau pasal berubat usah kata daripada moden sampailah ke rawatan Tradisional bukan tak bagus mungkin belum serasi adalah perubahan sedikit tidak lah 99% hanyalah 50% saja masih tetap berjalan di bantu tongkat.

Kesihatan sekejap pasang sekejap surut selama 1 tahun 2 bulan itu simpanan pun habis terpakai utk meneruskan kehidupan dan kos berubat berbagai cara.

Kehidupan mula lah terhempit dari segi ekonomi kerana saya satu-satunya harapan keluarga bila saya mcm itu ekonomi keluarga pun terjejas.

Jadi kita pendek kan perkongsian Saya diperkenalkan dgn C2JOY ini oleh sahabat saya iaitu Sifu Masli dari Kota Belut Sabah , beliau memberi 3 kotak C2JOY dgn saya utk mencuba tanpa bayaran satu sen pun.

Beliau daftarkan saya sebagai ahli supaya mudah bagi saya mengambil produk di Stokis Kuching tanpa perlu tunggu di pos.

Agak malu lah juga apakan daya saya terpaksa akur utk menerima pemberian beliau.Jadi saya mula meminum SUSU KOLOSTRUM C2JOY  pada 8-10-2019 baru lagi saya amal kan pagi sekali tengahari sekali malam sekali dgn rutin padah hari ketiga saya amal kan dada saya terasa terkena minyak urut panas namun begitu saya teruskan juga kerna ingin pulih seperti biasa dpt berjalan tanpa bantuan.

Hari kelapan kebiasaan nya saya pagi-pagi nak ke tandas pasti mencari sahabat saya TONGKAT ,  di letakkan di tepi katil utk temankan saya ke tandas nak mandi bila sampai ke tandas saya ada rasa sesuatu terlupa rupanya sahabat saya TONGKAT saya masih tertinggal di bilik tidur jadi saya panggil isteri saya ke bilik mandi utk pastikan betul ka tongkat saya masih dalam bilik tidur isteri saya kata betul tongkat ada di bilik tidur masih rupanya saya ke tandas tadi berjalan tanpa tongkat mcm ringan kaki saya melangkah.

✒️✒️JOIN C2JOY ✒️✒️SEKARANG DAN👍👍BELI MURAH👍👍

Dari situ lah saya mula berjalan tanpa bantuan tongkat tidaklah saya terus berlari tidak saja selaju sebelum nya seperti saya masih aktif dahulu tapi sekurang-kurang nya saya dah boleh imbangkan badan saya tanpa bantuan tongkat dan saya mula berjalan tak bertongkat lagi.

Walaupun tak sepentas dah dahulu tapi saya bersyukur ada perubahan 85% setelah saya mengamalkan C2Joy.

Jadi di sini saja dpt saya kongsikan kalau ingin nak tahu lebih detail kta boleh duduk-duduk ngupi utk berkongsi kelebihan C2JOY buat masa sekarang saya dah minum C2Joy hampir 3 kotak

Ini Pesan saya kepada rakan-rakan jaga kesihatan anda duit boleh kta cari tapi kesihatan lebih bernilai dan kita hargai Walaupun banyak mana pun duit simpanan anda tapi bila anda tidak sihat dia akan habis juga..kerana kesihatan tidak dpt dijual beli hanya mampu kita jaga terutama kali permakanan kita iaitu gaya hidup sihat.

C2Joy boleh di beli di 👉👉 kedai ini.

error

Do share this page to you account below

%d bloggers like this: